SAVUMESTARI SARJA
Uusi savumestari sarjamme on syntynyt asiakkaiden toiveista ja sisältää kasvavan määrän erilaisia tuotteita vähittäiskaupan ja horecan tarpeisiin.
KÄSITYÖNÄ
TEHTY
TUOREKALAT
Kotimaisen kasvatetun kirjolohen ja norjalaisen lohen lisäksi hyödynnämme sopimuskalastajiemme verkostoa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme lähijärvien ahventa, kuhaa, haukea ja muita järviemme herkkuja kausi- ja sesonkituotteina.
Fileroimme kalafileet aina tilauksesta varmistaaksemme tuotteiden tuoreuden. Fileeraamossamme käytämme huippumoderneja paine veitsiä takaamaan kalafileiden laadun
Asiakkaan toiveesta leikkaamme kaikista kalafileistä: annospalat medaljongit, seläkkeet yms.
LÄMMINSAVUT & LOIMUT
Suolauksessa käytämme maailman puhtainta, Salpausselän harjun kirkasta pohjavettä. Tämä raikas vesi takaa kalajalosteillemme aidon ja puhtaan maun. Siitä et voi erehtyä!
Savustamme tuotteemme vain tarkasti valikoidulla purusekoituksella ja apuna käytämme nykyaikaisia savu-uuneja
KYLMÄSAVUT&
GRAAVIT
Herkullisten kylmäsavutuotteidemme salaisuus piilee ensiluokkaisissa raaka-aineissa sekä kiireettömässä prosessissa. Valmistus tuotteen lopulliseen muotoon kestää 3 vuorokautta.
PINTASAVUT
Pintasavutuotteiden nopea
kylmäsavustustusprosessi antaa tuoreiden fileiden pinnalle ainutlaatuisen aromin, joka nousee esille tuotetta valmistaessa niin kotigrillissä kuin ravintoloidenkin keittiöissä.
Tuotteita käytetään raa-an kalan tavoin ja tuotteet kestävät hyvin myös pakkassäilytyksen.
Teemme jatkuvaa tuotekehitystyötä asiakkaidemme toiveita kunnioittaen. Meillä on vahvaa osaamista ravintolamaailmasta ja ruoan valmistuksesta, joten ymmärrämme makunautintojen merkityksen tuotteiden suunnittelusta, maustamisesta ja valmistusprosessista aina lautaselle saakka.
PAKASTEET
Tuomme maahan myös kattavan valikoiman erilaisia äyriäisiä sekä paljon tuotteita lounas- ja henkilöstöravintoloiden tarpeisiin. Mikäli ajatuksissasi on jotain mitä haaveilet ruokalistallesi tai illan istujaisiisi, käännythän rohkeasti puoleemme.